Daniel Harušťák – Sojaprodukt s.r.o - sójové výrobky - VEGÁNSKE BRYNDZOVÉ HALUŠKY S TEMPEHOM

RECEPTY

Inšpirujte sa receptmi na zdravé a chutné jedlá, ktorými potešíte celú rodinu.
Pripravili sme pre Vás recepty, ktorými si obohatíte jedálniček a získate nápady aj na vegánske a vegetariánske jedlá.

VEGÁNSKE BRYNDZOVÉ HALUŠKY S TEMPEHOM

Ingrediencie:

1 ks karfiol
Vegánska bryndza: 200 g bieleho tofu, 125 ml bieleho rastlinného jogurtu, 25 g cibuľky, 2 PL citrónovej šťavy, 2 PL lahôdkového droždia, 1 PL soli
Posýpka: údený tempeh

Návod na prípravu:

Karfiol rozoberieme na drobné ružičky a uvaríme v osolenej vode. Medzitým sú rozmixujeme biele tofu s rastlinným jogurtom, nakrájanou cibuľkou. Dochutíme lahôdkovým droždím, citrónovou šťavou a soľou. Podávame s haluškami, alebo uvareným karfiolom. Posypeme nadrobno nakrájaným a opečeným tempehom.