RECEPTY
Inšpirujte sa receptmi na zdravé a chutné jedlá, ktorými potešíte celú rodinu.
Pripravili sme pre Vás recepty, ktorými si obohatíte jedálniček a získate nápady aj na vegánske a vegetariánske jedlá.
Pripravili sme pre Vás recepty, ktorými si obohatíte jedálniček a získate nápady aj na vegánske a vegetariánske jedlá.
Krémová nátierka z údeného tofu
Stručná charakteristika:
Vhodná ako predjedlo, alebo rýchly snack, údenej chuti po použitých surovinách. Ľahká príprava
Ingrediencie (5 porcií) :
Nátierka:
Údené Tofu – Sojaprodukt 450g
Sojolka – Sójová majonéza 135g
Mrkva 100g
Soľ 5g
Mleté čierne korenie 2,5g
Pažítka 2,5g
Kyslé uhorky 13g
Údené Tofu – Sojaprodukt 450g
Sojolka – Sójová majonéza 135g
Mrkva 100g
Soľ 5g
Mleté čierne korenie 2,5g
Pažítka 2,5g
Kyslé uhorky 13g
Servírovanie:
Celozrnná bageta 600g
Dekorácia
Reďkovka 5ks
Výhonky cesnaku 2ks
Návod na prípravu
Očistenú mrkvu vložíme do vriacej osolenej vody a uvaríme do polomäkka. Údené tofu nastrúhame na jemnom strúhadle (alebo pretlačíme vidličkou), osolíme, okoreníme pridáme Sojolku a dobre premiešame. Po vychladnutí nastrúhame mrkvu pridáme k údenému tofu. Na jemnom strúhadle nastrúhame uhorku a vmiešame do zmesi. Na konci pridáme na jemno nasekanú pažítku a dáme do chladničky vychladnúť.
Servírovanie:
Po zachladení, vložíme do zdobiaceho sáčku a striekame na šikmým rezom nakrájané bagety. Dekorujeme na plátky nasekanou reďkovkou a výhonkami cesnaku.