RECEPTY
Pripravili sme pre Vás recepty, ktorými si obohatíte jedálniček a získate nápady aj na vegánske a vegetariánske jedlá.
Pečený Tempeh servírovaný s krupotom
Výdatný hlavný chod, vhodný aj pre vegánov. Chutí po použitých surovinách. Krémové krupoto (krúpové rizoto) môžeme ochutiť rôznymi bylinkami
Ingrediencie (5 porcií) :
Olivový olej 100ml
Príloha:
Jačmenné krúpy (veľkosť) 7 500g
Rastlinná smotana 200ml
Biele víno suché 100ml
Soľ 10g
Mleté farebné korenie 2,5g
Červená repa parená 250g
Ružičkový kel 200g
Dekorácia:
Výhonky 5g
Jarná cibuľka 25g
Návod na prípravu:
Na rozpálenej panvičke si z každej strany opečieme Tempeh do chrumkava.
Servírujeme na tanier smotanové kúpy, prekrájaný opečený Tempeh a dekorujeme výhonkami.